Как да се държиш, за да му липсваш постоянно?

2015-01-06 12:15:00
Как да се държиш, за да му липсваш постоянно?
Снимка: thinkstockphotos.com

От известно време си имаш приятел и ти се струва, че ти си тази, която го търси по-често и му обръща повече внимание. Най-вероятно това наистина е така. Ако искаш и той да те търси и да му липсваш, трябва да промениш поведението си. Няма как да усеща липсата ти, ако ти си постоянно около него – ако не физически, то с присъствието си в интернет или по телефона.

 

Не забравяй, че едно време мъжете са били тези, които са ловували по цял ден. Колкото и да сме еволюирали, това се е запазило на подсъзнателно ниво при представителите на силния пол. Затова дай възможност на партньора си да влезе в ролята на ловец и да ловува, да търси твоето внимание.

 

 

Това не означава да се отдръпнеш – напротив. Споделяй му, покажи му, че денят ти е бил готин и без неговото присъствие. Също така не бъди на разположение винаги, особено когато не става въпрос за нещо спешно. Ако ти е писал SMS, който не изисква бърз отговор, пиши му по-късно, нека се чуди какво правиш, че не му отговаряш. Ще му стане интересно къде и с кого си, какво правиш, дали се забавляваш и т.н. Просто му покажи, че това, че сте двойка, не означава, че ти нямаш личен живот, който е достатъчно пълноценен и забавен и без той да бъде непрестанна част от него.

 

Трябва да поддържаш външния си вид на ниво, за да може да привлечеш вниманието на партньора си. Най-много ще го жегнеш, ако изглеждаш безупречно, а излизаш с друг мъж или с приятели. Това ще го подлуди от ревност, дори без да има повод за такава.

 

Много по-лесно е да накараш една жена да търси вниманието на мъжа, но и при мъжете може да се получи, стига да знаеш как да се държиш и да не му даваш прекалена сигурност. Мъжът има нужда да е неспокоен и да не знае дали наистина си негова или има шанс да си тръгнеш. Прекалената сигурност води до еднообразие, а това е пагубно за всяка връзка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия